Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του χάρτου, του χαρτονιού, των χάρτινων συσκευασιών και άλλων προϊόντων, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ευρωπαϊκών, ασιατικών και αφρικανικών μεγάλων εργοστασίων και εξαγωγικών οίκων.

Η πολυετής εμπειρία, η ευελιξία, η προσήλωση στην ποιότητα, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα του προσωπικού μας, οι άριστες σχέσεις με τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε, μας ωθούν να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών τους.

Η γραμμή μας είναι αμιγώς «πελατοκεντρική» και το σκεπτικό μας «ο πελάτης αξίζει το καλύτερο»

Όραμα της προσπάθειας μας είναι η διατήρηση μιας σύγχρονης, αποτελεσματικής και αξιόπιστης επιχείρησης, που προωθεί προϊόντα ποιοτικά και ανταγωνιστικά.

business growth and success
Οι βασικές μας αξίες είναι:

● Ακεραιότητα
● Καινοτομία
● Προσήλωση στον Πελάτη
● Ομαδική εργασία
● Υψηλές επιδόσεις
● Συνέπεια
● Υπευθυνότητα
● Αρίστευση

Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, η βελτίωση των αποτελεσμάτων μας , οι νέες συνεργασίες με έμπειρους συνεργάτες, καθώς και η διαρκής έρευνα της παγκόσμιας αγοράς για την ανεύρεση προϊόντων άριστων σε ποιότητα και τιμή.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται για την προώθηση των προϊόντων της σε Κύπρο και Βουλγαρία.
Η εταιρεία στεγάζεται σε ένα χώρο 200 τ.μ , είναι πλήρως μηχανογραφημένη και οργανωμένη σύμφωνα με το οργανόγραμμα της. (πατήστε εδώ)

Η Διεύθυνση της εταιρείας ευχαριστεί τους πελάτες και τους προμηθευτές της για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη και εξαιρετική συνεργασία, διαβεβαιώνοντας τους την ανάλογη και καλύτερη στο μέλλον.